Tietoa meistä

Hei, olen Lomallelompsis-blogin/sivuston perustaja ja matkustamisen intohimoinen ystävä. Matkailu on minulle enemmän kuin harrastus – se on elämäntapa.

Tavoitteenani on tarjota lukijoille ainutlaatuisia matkakokemuksia sekä Suomesta että maailmalta.

Matkailun maailma on valtava ja monimuotoinen, ja sen vuoksi haluan jakaa matkavinkkejä, henkilökohtaisia kokemuksia ja asiantuntevia neuvoja. Etsin jatkuvasti uusia, inspiroivia kohteita, olivat ne sitten lähellä tai kaukana. Uskon, että matkustaminen avartaa mieltä ja tuo elämään uusia näkökulmia.

Matkustaminen alkaa jo suunnitteluvaiheessa, ja se on osa matkan taikaa. Tästä syystä Lomallelompsis keskittyy tarjoamaan sinulle parhaita vinkkejä matkan suunnitteluun – aina hintavertailuista ja arvosteluista lentoihin, majoituksiin ja muihin matkan yksityiskohtiin. Haluan, että matkasi suunnittelu on yhtä nautittavaa kuin itse matkustaminenkin.

Ymmärrän, että luottamus on kaiken a ja o. Siksi olen omistautunut tarjoamaan rehellistä ja aitoa tietoa.

Lomallelompsis-sivusto käyttää mainoslinkkejä, mutta vakuutan, että ne eivät vaikuta suosituksiimme tai arvioihimme. Jos päätät tehdä ostoksen kauttamme, saamme siitä pienen komission, mutta sinulle ei aiheudu siitä lisäkuluja.

Kiitos, että olet osa Lomallelompsis-yhteisöä. Toivon, että sisältömme inspiroi sinua löytämään uusia ihania matkakohteita ja tekemään unelmiesi matkoja.

– Suvi, Lomallelompsis

Jos päädyt varaamaan lennot, hotellit tai aktiviteetit käyttämällä sinisiä kumppanuuslinkkejämme tai kuvabannereitamme, saamme me pienen provision. Sinulle ei kuitenkaan tule mitään ylimääräisiä kustannuksia. Kiitos, että tuet Lomallelompsis.com-sivuston toimintaa! 🙂