Tietoa meistä

Lomallelompsis on matkailusivusto ja -blogi, joka syntyi rakkaudesta matkustamiseen.

Yksi syy Lomallelompsis-sivuston syntyyn oli halu nostaa esille upeaa kotimaatamme Suomea, josta löytyy toinen toistaan upeampia kaupunkeja ja kohteita. Upeiden kotimaankohteiden lisäksi Lomallelompsis rakastaa myös tietenkin matkustaa ulkomaille, joten sivustolla nähdään myös parhaimmat tärpit ulkomaanmatkoihin!

Itse matkan teko on aina se paras osuus, mutta puoli iloa tarjoaa myös matkan suunnitteluvaihe, kun saa vertailla hintoja, lukea arvosteluja ja lyödä lukkoon lentoja, majoituksia ja muita matkan yksityiskohtia! Tämän vuoksi Lomallelompsis-sivusto haluaakin aina jakaa parhaita vinkkejä ja tarjouksia eri kohteista.

Saatamme käyttää mainoslinkkejä sivustollamme. Jos klikkaat linkkiä ja teet ostoksen kauttamme, saamme siitä komission. Et itse kuitenkaan maksa yhtään enempää itse tuotteesta!

Ei siis muuta kuin lomalle lompsis! Ja tervetuloa sivustolle!

Lomallelompsis

Varaa lennot ja hotellit, aktiviteetit sinisten kumppanuuslinkkien tai kuvabannereiden kautta. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, että tuet lomallelompsis.com -sivuston toimintaa! 🙂