Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit

Tervetuloa Lapin lumoavaan maisemaan, jossa Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän rentoutumista ja seikkailua! Tässä artikkelissa sukellamme kuuden parhaan kylpylähotellin sydämeen – Holiday Club Saariselkään, Holiday Club Kuusamon Tropiikkiin, Lapland Hotels Saagaan, Levi Hotel Spa Resortiin, Holiday Club Sallaan, Lapland Hotels Luostotunturiin ja Santasportiin.

Kukin näistä kohteista tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä, jotka heijastavat Lapin ainutlaatuista luonnetta ja kulttuuria. Olitpa sitten etsimässä rentouttavaa lomaa luonnon helmassa tai aktiivista lomaa lumisissa maisemissa, nämä kylpylähotellit takaavat unohtumattoman kokemuksen. Lähde mukaan matkalle, jossa tutustumme kunkin kohteen ainutlaatuisiin palveluihin, upeisiin maisemiin ja rentouttaviin kylpyläkokemuksiin.

1. Holiday Club Saariselkä

Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit
Kuva: holidayclubresorts.fi

Holiday Club Saariselän lämmin trooppinen kylpylä on Euroopan pohjoisin kylpylä! 

Holiday Club Saariselällä majoitut joko kylpylähotellin hotellihuoneissa tai kylpylähotellin tuntumassa sijaitsevissa loma-asunnoissa tai Villas-huoneistoissa. Loma-asunnot on varusteltu keittiöllä ja omalla saunalla. 

Kylpyläosasto soveltuu koko perheelle ja sieltä löytyy poreallas, vesihierontapisteitä, vastavirta, vesiliukumäki, lastenallas ja saunamaailma. 

Hotellin ruokatarjoiluista vastaakylpylähotellin oma ravintola Revontuli. Saariselän keskustassa vieraita palvelee puolestaan ravintola Rakka. Hotellin vastaanoton yhteydessä majoittujia palvelee R-kioski.

Upea tunturiluonto tarjoaa vierailijoille elämyksiä ympäri vuoden ja alueella on mahdollista harrastaa niin patikointia, maastopyöräilyä, laskettelua tai moottorikelkkailua. Tai miltäpä kuulostaisi  kullanhuuhdonta tai porosafari! Saariselältä löytyy myös Euroopan pisin pulkkamäki! 

Tarkista saatavuus Holiday Club Saariselälle täältä.

Lue myös: Suomen Top 10 romanttisimmat hotellit

2. Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit
Kuva: holidayclubresorts.fi

Holiday Club Kuusamon Tropiikki sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa, vain vartin ajomatkan päässä Rukalta.

Holiday Club Kuusamon Tropiikkissa majoitut joko hotellihuoneissa, lomahuoneistoissa tai loma-asunnoissa. Hotellihuoneita on yhteensä 120, joista 60 on uudistettuja superior-huoneita. Saatavilla on myös 2 suitea, joissa on oma sauna. Hotellihuoneet sijaitsevat kylpylärakennuksessa.

Resortin 55 lomahuoneistoa sijaitsevat myös kylpylärakennuksessa. Niissä varusteluina on hyvinvarusteltu keittiö ja oma sauna. Loma-asunnot puolestaan sijaitsevat kävelymatkan päässä kylpylästä. Loma-asuntojen yleisimpiin varusteluihin lukeutuvat tasokas keittiö, pyykinpesukone sekä oma terassi ja sauna. 

Kylpyläosastolla on kolme poreallasta, 45 metriä pitkä vesiliukumäki tunneleineen, hierova 10 metriä leveä vesiputous, vesihierontapisteitä, vastavirtajoki, sekä lastenallas perheen pienimmille. 

Resortissa ravintolatarjonnasta vastaa ravintolabaari O’Learys.

Tarkista saatavuus Holiday Club Kuusamon Tropiikkiin täältä.

Lue myös: Top 10 parhaat kylpylät ja kylpylähotellit Suomessa

3. Lapland Hotels Saaga

Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit
Kuva: booking.com

Lapland Hotel Saaga on ski-in, ski-out -kohde, koska tämä kylpylähotelli sijaitsee heti Ylläs Ski Resort -hiihtokeskuksen vieressä. Gondolihissi vie laskijat suoraan takapihalta tunturin huipulle!

Lapland Hotels Saagassa majoitut joko päärakennuksen hotellihuoneissa tai lomahuoneistoissa. Huoneistoissa on oma sauna. 

Lapland Hotels Saagan kylpyläosastolla tunnelmaa luovat upeat luonnonkivimateriaalit ja valaistus. Kylpyläosastolla on pääallas, luonnonkiviluolan poreallas, lasten kahluuallas, perinteinen sauna ja höyrysauna.

Hotellin ravintolamaailmassa on 3 erityylistä ravintolaa ja takkabaari.

Tarkista saatavuus Lapland Hotels Saagaan täältä.

4. Levi Hotel Spa

Kuva: booking.com

Levi Hotel Spa Resort tajoilee aitoa lappilaista tunnelmaa aivan Levin rinteiden juurella. Hotellin huoneet sijaitsevat mökkimäisesti eri hotellirakennuksissa saman pihan ympärillä. Huoneita on saatavilla aina standard-huoneista tasokkaisiin sviitti-huoneisiin.

Levi Spassa on useita erilaisia altaita ja saunoja. Allasosastolta löytyy mm. pääallas vesiliukumäellä, ulko- ja sisäporeaameita, ulkoallas, vesijuoksuallas, kuumavesiallas, kylmäallas, kaksi lastenallasta ja kuntoiluallas. Saunatarjonnasta vastaa suomalainen sauna, kelosauna ja höyrysauna. 

Levi Hotel Spa Resortin vieressä on myös majoituskokonaisuuteen kuuluva luksushotelli Design Hotel Levi. 

Levi Hotel Spa Resortissa ja sen lähiympäristössä on useita eri ravintoloita.

Tarkista saatavuus Levi Hotels Spahan täältä.

Lue myös: Levin majoitus – Top 8 parhaat mökit porealtaalla

5. Holiday Club Salla

Kuva: holidayclubresorts.com

Holiday Club Salla tarjoaa ikimuistoisen kylpyläloman lapin tunturimaisemissa. Holiday Club Sallassa on useampia loma-asuntoja ja ne sijaitsevat kylpylän ja laskettelurinteiden tuntumassa. Holiday Clubin hotelli on suljettu. Vastaanotto ja kioski kuitenkin palvelevat normaalisti lomahuoneistoissa majoittuvia.

Holiday Club Sallan kylpylässä on neljä erilaista allasta: viihdeallas vesiputouksineen, lastenallas, poreallas ja 16 m kuntoallas. Kylpylän ikkunoista avautuu upea näköala tunturiin.

Holiday Club Sallassa on ravintola Revontuli, joka tarjoaa vierailleen lappilaisista, paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. 

Tarkista saatavuus Holiday Club Sallaan täältä.

6. Lapland Hotels Luostotunturi

Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit
Kuva: booking.com

Lapland Hotel Luostotunturi ja Ametistikylpylä sijaitsevat Luoston idyllisessä kelokylässä. Hotellissa majoittua voi joko hotellihuoneissa tai kelomökeissä. Useista hotellihuoneista löytyy oma parveke. 

Lapland Hote Luostotunturi sijaitsee kauniin luonnon keskellä, Pyhä-Luoston kansallispuiston kiehtovat liikuntamaastot alkavat heti hotellin kynnykseltä! 

Ametistikylpylän allasosastolla on riekon muotoinen pääallas, jossa on kaksi niskasuihkua, poresyvennys ja porepenkki. Erillinen poreallas puolestaan löytyy ametistein koristellusta stvennyksestä. Kylpylästä löytyy perinteinen sauna ja höyrysauna. 

Hotellin ravintolatarjonnasta vastaa Ravintola Luostotunturi.

Tarkista saatavuus Lapland Hotels Luostotunturiin täältä.

Lue myös: Suomen Top 10 parhaat lomamökit & vuokramökit

7. Santasport

Kuva: booking.com

Santasport on todellisen aktiivilomailijan unelmakohde Rovaniemellä! Santasportissa majoitut joko Sporthotel -huoneissa tai Apartment Hotelin huoneistoissa. 

Santasport sijaitsee upeissa luonnonmaisemissa Ounasvaaran hiihtokeskuksen lähellä. Rovaniemen keskustaan on matkaa vain 2 km.

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolista tekemistä vapaa-ajalle. Paikan päällä on CMS-kuntokeskus, urheiluhalli, keilahalli ja seikkailupuisto Huima sekä kylpylä.

Santasport kylpylä tarjoaa mm. nelirataisen kuntoaltaan, lasten altaan, hieronta-altaan, kuuma- ja kylmävesialtaat ja porealtaan. 

Santasport Resortissa on 3 erilaista ravintolaa.

Tarkista saatavuus Santasport resortiin täältä.

Lomalle lompsis ja suunta kohti Lapin parhaita kylpylähotelleja!

Tässä artikkelissa esittelimme Lapin parhaat kylpylät ja kylpylähotellit. Listalta löytyi Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Holiday Club Saariselkä, Lapland Hotels Saaga, Levi Hotel Spa Resort, Holiday Club Salla, Lapland Hotels Luostotunturi ja Santasport, jotka kaikki tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Oli hakusessa sitten rentouttava loma tai aktiivinen pakopaikka, nämä hotellit vastaavat odotuksiisi tarjoamalla korkeatasoista majoitusta ja palveluita upeissa Lapin maisemissa. Toivomme, että tämä blogipostaus auttaa sinua valitsemaan seuraavan lomakohteesi ja nauttimaan kaikista Lapin tarjoamista ainutlaatuisista elämyksistä!

5/5 - (1 vote)

Jos päädyt varaamaan lennot, hotellit tai aktiviteetit käyttämällä sinisiä kumppanuuslinkkejämme tai kuvabannereitamme, saamme me pienen provision. Sinulle ei kuitenkaan tule mitään ylimääräisiä kustannuksia. Kiitos, että tuet Lomallelompsis.com-sivuston toimintaa! 🙂