Hotellitarjoukset – Löydä ja varaa hotellit edullisesti täältä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Majoitus on yksi iso osa matkabudjetistasi! Olitpa sitten lähdössä ulkomaille tai viettämään staycationia omassa kotikaupungissasi, hyvällä suunnittelulla ja vertailemalla eri vaihtoehtoja, voit kuitenkin tehdä ison säästön hotellivarauksestasi.

Ota tästä vinkit talteen, kuinka löytää parhaat hotellitarjoukset ja varata unelmiesi hotelli seuraavalle lomamatkallesi!

Artikkeli jatkuu alla

Löydä parhaat hotellitarjoukset täältä!

Artikkeli jatkuu

1. Vertaile sivustoja ja tarjouksia

Aloita sivustoista, kuten Booking.com, Hotels.com tai Trivago saadaksesi yleiskatsauksen haluamasi alueen hotelleista ja niiden hinnoista! Monet sivustot tarjoavat myös erilaisia kanta-asiakasohjelmia, joilla voi säästää yöpymisestä.

2. Lue hotelliarvosteluja

Jotta löytäisit juuri sen oikean hotellin vastaamaan tarpeitasi ja matkabudjettiasi, lue varaussivustojen asiakasarvostelut hotelleista!

Voit myös löytää erilaisia hotelliarvosteluja ja -kokemuksia lomallelompsis.com-sivustolta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu

3. Etsi alennuskoodeja ja tarjouksia

Ennen varauksen tekemistä kannattaa tarkistaa, onko varaukseen mahdollista käyttää jokin olemassaoleva alennuskoodi. Vertailu- ja varaussivustoilla on monesti erilaisia alennuskoodeja, joita voi tietyin ehdoin käyttää varausta tehdessä.

Voit kirjoittaa hakukoneeseen varaussivuston nimi + alennuskoodi ja katsoa tärppääkö!

Artikkeli jatkuu alla

Artikkeli jatkuu

4. Tutki vaihtoehtoisia majoitusvaihtoehtoja

Hotelli ei ole ainoa majoitusvaihtoehto lomallesi. Voit myös vuokrata asunnon, mökin tai huvilan tulevalle matkallesi. Oma talo tai huoneisto tarjoaa omaa yksityisyyttä, kiireettömyyttä ja loman täysin omilla ehdoillasi! Oma mökki tai lomahuvila voi olla esimerkiksi loistava vaihtoehto silloin, kun matkustatte isommalla porukalla.

Suomessa vaihtoehtoisia majoituksia voi katsoa esimerkiksi Booking.com-, Forenom– tai Lomarengas -sivustoilta.

Ulkomaille suuntaavaan kannattaa katsoa tarjontaa mm. Booking.com– ja Interhome.fi -sivustoilta!

5. Ole valmis joustamaan sijainnin suhteen

Yöpyminen kaupungin sydämessä maksaa yleensä enemmän. Majoittumalla hieman kauempana keskustasta, voit säästää selvää rahaa!

Artikkeli jatkuu alla
lomamökit
Artikkeli jatkuu

6. Soita suoraan hotelliin

Ole suoraan hotelliin yhteydessä, jos sinulla on erityistoiveita liittyen majoitukseesi, esimerkiksi toive huoneluokan korotuksesta tai huoneen sijainnista. Aina kannattaa kysyä ja neuvotella!

7. Etsi viime hetken tarjouksia

Spontaanimmat matkustajat voivat myös saada loistavia tarjouksia hotellihuoneista aivan viime hetkellä! Viime hetken majoituksia tehdessä kannattaa myös soittaa suoraan hotellille ja kysyä paras mahdollinen tarjous!

Löydä täältä myös halpoja lentotarjouksia.

Varaa lennot ja hotellit sinisten kumppanuuslinkkien tai kuvabannereiden kautta. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, että tuet lomallelompsis.com -sivuston toimintaa! 🙂